Pravila privatnosti

Izjava o privatnosti

OmoLab, obrt za vizualne komunikacije (u daljnjem tesktu OmoLab, naše, naših) obvezuje se zaštiti osobne podatke korisnika internetskih stranica: OmoLab.com, OmoType.com, OmoReader.com, omoguru.com i njenih poddomena, OmoGallery.com i mobilne aplikacije Omoguru Reader. Prikupljamo samo osnovne podatke kupaca/korisnika koji su nužni za ispunjenje naših obaveza. Svi se osobni podaci korisnika strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici OmoLab, obrta za vizualne komunikacije odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Vaša privatnost nam je iznimno važna.

OmoLab komunikacije d.o.o. nalazi se na adresi:

Avenija Dubrovnik 15/12 10000 Zagreb, Hrvatska

Tel: 00385913352836

email: info@omolab.com

Korištenje kolačića (cookie)

Korištenje kolačića na internetskim stranicama: OmoLab.com, OmoType.com, OmoReader.com, Omoguru.com i njenim poddomenama, OmoGallery.com.

Kolačić (cookie) je podatak koji web stranica pohranjuje u računalo ili mobilni uređaj posjetitelja. Kolačić dozvoljava web stranici da pamti akcije posjetitelja iz njegovih posjeta. Većina preglednika dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik u svakom trenutku može kolačiće obrisati ili postaviti u pregledniku zabranu upotrebe kolačića. Naše internetske stranice koriste se kolačićima statističkim kolačićima (Google Analytics) koji služe za prikupljanje informacija i izvještavanje o statistici upotrebe web stranice, u svrhu poboljšanja funkcionalnosti naših internetskih stranica. Kolačići skupljaju informacije na anoniman način, ne spremaju osobne podatke, ne otkrivaju identitet pojedinačnog korisnika. Ako nastavite koristiti naše internetske stranice bez promjene svojih postavki za kolačiće, pristajete na uporabu kolačića.

Prikupljanje i korištenje informacija

OmoLab štiti vašu privatnost. Kod procesa koji traže realizaciju tražene usluge koristit ćemo isključivo informacije koje pristanete dati. Obvezujemo se da vaše osobne informacije nećemo ustupiti trećoj strani na način koji nije naveden u ovim Pravilima privatnosti. Ovim Pravilima privatnosti, zajedno s Uvjetima korištenja objavljenima na našim internetskim stranicama, utvrđena su opća pravila kojima je uređeno vaše korištenje naših internetskih stranica. Ovisno o vašim aktivnostima prilikom korištenja naše mobilne aplikacije i/ili naših internetskih stranica, od vas će se možda zatražiti da prihvatite dodatne uvjete.

Agregirana statistika

OmoLab može prikupljati statističke podatke o ponašanju posjetitelja naših internetskih stranica, te ih može javno prikazivati. OmoLab ne objavljuje informacije koje omogućavaju osobnu identifikaciju.

Web shop

Pristup web shopu OmoGallery.com moguć bez registracije. Podatke kreditnih kartica kao i bilo kakve podatke takvog tipa ne pohranjujemo niti vršimo obradu na našim stranicama nego na zaštićenim stranicama partnera, na kojima se sve vrši putem enkripcije i nama ti podaci nisu vidljivi u integralnom obliku. Kao korisnik možete se odlučiti ostaviti podatke trajno na stranicama koje služe za naplatu no ti podaci nisu kod nas pohranjeni niti su nama vidljivi.

Rezervacija/kupnja

Pri rezervaciji odnosno kupnji robe na web shopu OmoGallery.com tražit ćemo osobne podatke nositelja rezervacije (ime, adresa, kontakt telefon i dr.). Ti će se podaci koristiti isključivo za realizaciju usluge. Podaci o plaćanju, broju kartice i slično posebno su zaštićeni, te su dostupni samo bankama i kartičnim kućama radi autorizacije plaćanja.

Prijenos osobnih podataka

Za realizaciju kupnje, odnosno isporuke robe podatke ćemo dijeliti s pružateljima distribucijskih usluga s kojima surađujemo. Pružatelj distribucijskih usluga može korisnika pri isporuci roba tražiti osobni dokument na uvid i/ili evidentirati određene podatke s dokumenta. Ako korisnik nije voljan predati takve podatke nužne za isporuku narudžbe roba neće moći biti uručena. Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje svrhe navedene u Pravilima privatnosti.

Mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija Omoguru Reader može se koristiti s i bez registracije. Podaci potrebni za registraciju koristit će se isključivo za potrebe unaprjeđenja i analitike mobilne aplikacije Omoguru Reader, i nisu dostupni trećim stranama. Kao i kod Agregirane statistike, OmoLab može te podatke javno prikazivati, ali ne i one koji uključuju osobnu identifikaciju.

Pravo na brisanje osobnih podataka

Od nas možete u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka. Možete to učiniti slanjem zahtjeva na email adresu info@omolab.com i podaci će biti brisani bez odgode, osim kada postoje razlozi koji onemogućuju trenutačno brisanje, primjerice radi postojanja obveze čuvanja sukladno zakonskim obvezama.

Pravo na prigovor

Ako smatrate da smo prilikom obrade vaših podataka prekršili hrvatske ili europske propise o zaštiti podataka, obratite na se na email adresu info@omolab.com Uz prijavu nama, možete prijavu podnijeti i Agenciji za zaštitu osobnih podataka.